Måi måi

Woah! Vilken helg! Har stått i från tidig morgon till sen kväll, men roligt har det trots allt varit så jag är nöjd! 42 maltlimpor, 20 surmjölkslimpor och 20 jästbröd har blivit gräddade under fredag kväll och hela lördagen. Inte nog med det, 8 blåbärspajer blev också tillagade. Trots allt bakande hann jag på en lång promenad med dogsen, hittade en hel plastpåse med kantareller också. Härligt skönt väder var det trots den bitande vinden.
 
Söndagen steg jag åter igen upp före tuppen, packade bilen full med bakverk och åkte till granngården. Där hjälpte jag till med försäljningen hela dagen. Förbannat roligt! började längta tillbaks till sommarjobbet.. Köpte själv hem dressingar, hemlagad gurksallad, sylter och olika safter på bär och frukt jag inte själv kan få tag på. Mumsfilibabba!
 
Åbolivet är också det samma som tidigare. Fett mycket arbeten och mycket att läsa - fett tråkigt. Åbo överrumplar inte mig heller längre. Känns så löjligt liten, kan ju typ hela Åbo redan så. Människorna som bor i Åbo är stressade, vissa är knarkare och andra super sig medvetslösa var dag. Att jag måste ta del av deras äckliga liv är inte roligt. Åbo är en fin stad med sunkiga människor.
 
Känner att detta inlägg inte blir till något alls. Har massor jag skulle kunna skriva om, men vet inte riktigt om jag har lust att lägga ut allting här. Eftersom det finns människor som läser denna blogg men inte har kontakt med mig personligen så tycker jag att dessa människor inte behöver få veta allting om mig via bloggen. Aja, kan ju poängtera att det inte alltid hör mig till att ta kontakt med er!
 
Sådär, nu är det sagt det som irriterat mig en tid. Fortsätt ni med era fantastiskt härliga liv, så fortsätter jag kära ner mig i min pojkvän och filosofera! (Ah just det!,om DU filosofen (du vet vem du är) läser detta, jag kan inte sluta tänka på våra roliga och intressanta samtalsämnen! Måste absolut ses igen! KRAM)