En lång anekdot

Tjoo hoppsan! Det var en halv evighet sedan några livstecken av mig sågs av här. Efter alla omständigheter mår jag i alla fall ganska bra nu, går på en veckas kur och det känns redan lite bättre. 
 
Har hunnit överallt i världen sedan jag senast bloggade, känns det som. Skrev två inträdesprov i Åbo, vilka gick åt pipsvängen. Men bättre tur nästa gång förhoppningsvis! Spenderade mycket tid med finaste Anna och fick känna av studielivet på ett helt annat sätt under dessa två dagar. 
 
Var samma vecka en svängom till Sverige och vinkade till Stockholmarna i en halvtimme innan det bar av tillbaks mot Åbo igen. Ombord hade vi det väldigt trevligt, deltog i alla tävlingar och lyckligtvis vann båda barnen varsinn tävling. Gick omkring i shopping streeten och hittade massor av saker jag skulle velat plocka på mig hem, men kom endast hem med en Tangle Teezer och en bodybutter från Body Shop, verkligt fina fynd!
 
Efter en två dagar i Åbo i följd av en 23 timmars resa var jag passligt trött i torsdags, men härjade på som vanligt med de fyrbenta vännerna. Blir så varm och glad när jag får vara med hästarna, vill sååå ha en egen en vacker dag.
 
Besökte Kimito och Dalsbruk i fredags och njöt av det härliga sommarvädret och tittade på en söt liten stuga. Lördagen spenderades i sällskap av Inkku och Jan i Ekenäs, där vi åt glass och kollade på brandkårstävlingar och gick i någon affär. På kvällen bar det av till Svedja där det nalkades övernattning hos gulle gumman min. Vi körde runt i Ekenäs och såg på solnedgången och hade det all för trevligt tillsammans. Sedan blev det Nachos på balkongen under stjärnorna tills klockan var lite före ett då det nalkades sovdags.
 
Söndagen stressade jag igenom, städade och tvättade bilen min, fick kaffe besök och öppnade min allra första studentgåva, pratade bort några timmar och åkte snabbt därpå till Hagalandet för att hamstra en massa blommor. Hade totalt glömt bort att vi bör äta mat, så vi åkte till Silvers i brist på annat, kastade i mig den så kallade maten och började plantera blommorna och fixade annat på gården. Sedan blev det sovdags och lite ishockey tittas. Hann inte ens gå till vallokalen och rösta inför EU-valet för när jag väl hade tid, hade de stängt. Så till nästa val, måste jag förhandsrösta för att få min röst hörd!
 
Resten av veckan kommer jag fortsätta stressa. Parenteserna jobbar hela veckan så det är upp till mig att fixa och baka inför lördagens studentfest. Skönt att man har haft både kläder och mössa färdigt sedan länge, så nu återstår bara själva bjudningens planer och fixning.
 
Well, först skall jag ta en lugn stund i solen med en bok i handen!