Den allmänna berättelsen om en dag i mitt liv

Sitter uppe ensam i hela huset en ung lördagkväll och ser på Sommarkrysset som kommer på fyran, ja alltså svenska fyran. Personen som jag borde kalla till min andra hälft är bortflugen sedan tidigt på dagen, jäveln har dragit iväg på 30 års fest, hans familj har gått och lagt sig för en tid sedan, så man har inte så mycket mer att fördriva tiden med än att se på tv, blogga och spela lite quizkamp.
 
Jäveln som jag nämnde här tidigare skall dra iväg till Sverige nu på inkommande onsdag och kommer väl kanske hem på söndag? Ja, jag har nog ingen aning hur de hade planerat detdär.. Jag skall i alla fall dra iväg till bästa vännens stuga och chilla med andra vänner :) Skall bli skönt att slippa det vardagliga livet och koppla bort :)
 
Har räknat ut att jag endast har 15 dagar jobb kvar, det vill säga 3 veckor to go liksom, vet ni vad detta betyder? Inte bara det att sommarlovet lider mot sitt slut, utan att jag riktigt riktigt snart skall skriva tre ämnen i studentskrivningen.. och tror ni jag läst på det ? pfft, jag har tillåtit min hjärna ta semester och utnyttjat mina fysiska förmågor iställe.