Blogg reunion

Jag vet jag vet... Har varit som död hur länge som helst när det kommer till sociala medier, och då med betoning på bloggen. Men inga idéer dyker upp i huvu mitt som jag skulle kunna skriva om, inte gör jag något intressant om dagarna heller som man skulle vilja läsa om dag ut o dag in. Alla dagar ser likadanna ut - Kliva upp ur sängen - Köra till jobbet - Jobba 11h - köra hem från jobbet - äta mat,tvätta sig - sova.
 
Tackar gud för att jag har världens bästa arbetsplats! Finaste arbetsgivaren man kan tänka sig! Härlig omgivning på själva arbetsplatsen, förbannat nice arbetsuppgifter och hur otroligt fina arbetskamrater som helst! Aah 😍 jag vil ALDRIG att den här sommaren tar slut! Jag vill inte skiljas från alla fina personer och jag vill inte ändra på min livsstil alls i alla fall i nuläget. Det ända jag kan klaga på är att jag fryser otroligt mycke. Men sånt kan man inte göra något åt... Klär mig i dubbla ylletröjor, skjorta, vindjacka, byxor, sockor o yllesockor. Men fryser fortfarande efter det 👍
 
Jobb är vad som gäller igen imorgon, så som alla andra dagar i veckan, men skall försöka hinna träffa en fin vän också och prata relationer, jobb, pengar, framtid och utbildning. Sånt som vi alltid gör min flicka och jag ❤️ Försöker räcka till för alla, men timmarna på dygnet räcker inte till om jag skall få mina behövliga nattsömn. Nästan omöjligt att nå mig på telefon, eftersom den inte är i bruk under så gott som 11 timmar per dag. 
 
Että sillä laila. Det ända annorlunda jag gjort sedan långt tillbaks är att gå på party lite visning med speciellt tema. Denna gång kom jag inte tomhänt därifrån, men kontot på minus 😂 tur så droppar lönen strax in 😍.
 
Fotboll på tvn har blivit en ny hobby också för den delen. Otroligt spännande och önskar att jag skulle kunna se en match med sällskap av världens godaste öl och bara njuta, men nej. Får inte tag på min öl 😣
 
Somsagt, har inget vettigt att skriva, så allt blir en rörig skara med små berättelser. Men visst, några små berättelser om mitt förbajskat intressanta liv får ni ta del av. Nu skall jag åka på en drygt 9 timmars resa. Sedan tillbaka till verkligheten igen.