What is love?

Bara för att jag fick värsta suget att skriva lite på bloggen, så är jag här nu! Men jag kom faktist på någonting, när jag låg i min säng och pluggade samhällslära.
Jag kom på en sak som fascinerar mig, och som oftast får mig att rysa också av ren förtjusning.. Nämnligen pianospel och klingandet av en bra piano ! Pianospel och låtar i piano version är som en "trygghet" för mig. Hela min kropp njuter av ljudet som penetrerar trumhinnan så skönt och underbart! Något annat instrument som får mig att känna mig fri och avslappnad är violen, violen är också ett underbart vackert instrument.. Samt flöjten! En kombinerad låt av dessa instrument,piano och viol & flöjt, det är rent utsagt KÄRLEK !
Varför jag gillar piano.. eller rättare sagt klassisk musik är väl för att jag själv har spelat piano tidigare.. Men jag antar att det också är på grund av att en sådan sorts musik som klassisk musik är så givande och känslofyllt. Det är liksom inte bara en kaskad av toner, utan en massa känsla och kärlek in bakat i  spelandet. Något som jag upplever vackert och harmoni fyllt.