Thailand

Då snön yrar till riktigt ordentligt där ute så längtar man iväg till ett varmt och soligt land!
Tänk att få ligga i solen och steka sig, äta ofantligt god mat och dricka goda drinkar, uppleva kulturen och umgås med heeelt främmande människor, och bara njuta av livet! Oj nej vad jag längtar till sol!
 
Mitt mål med mitt liv är nog att besöka många fina södriga varma platser! Har ju bland annat upplevt en hel del på mina resor, som att flyga skärm(?) vad det nu sen heter, men det var en upplevelse det må jag säga! Och vetni hur jag brände mig på dendär resan! Hahah det var nog så roligt att jag inte kan glömma det.
Nästa resa skall nog bli Thailand eller USA eller Mombasa.. Vet inte riktigt ännu vart, men det är 3 platser jag alltid velat besöka... Såklart finns Australien också där på min lista, men jag behöver mera tid för att besöka Australien :) 
 
På tal om Thailand så har jag för tillfället en kompis som befinner sig i Thailand. Är grymt avis, men det är såklart kul för henne :) Hoppas ni njuter fullt ut! Hörde lite om hur underbart det var där så det minskar ju inte precis på min längtan till ett södrigt land.. Då det är värsta snöyran här hemma. AH! Det skall nog snart bli av!!! :)
Tumblr_mh8sf2y7p91s4vnvto1_500_large