Fiskar har visst känslor!

Detta inlägg är ett motargument till alla som påstår att fiskar är hjärndöda och inte kan ha några känslor.
Vill påpeka att ni har riktigt fel! Eller hur förklarar ni det här :
"Min ena fisk jag hade i mitt akvarium dog. En annan fisk som var av samma "ras" blev kvar vid livet, och blev den ända fisken av denna "ras" i akvariet. Denna fisk som blivit ensam kvar av denna ras har inte betett sig likt alls sen den döda fisken dog... Den saknar aptit, är inte alls lika livlig och simmar bara sakta på den plats som den andre fisken dog och blev borttagen av mig."
 

Argumenterar även emot personer som påstår att fiskar inte har nåt minne:
" mina fiskar känner igen mig som deras ägare som ger dem mat. Då jag böjer mig ned vid akvariet märker de att det är jag som är där och kommer simmandes till stället där de brukar få mat. Detta händer inte då någon annan person från familjen böjer sig ned vid akvariet, de liksom skiter i att det faktiskt är någo. där."
 
Vill även tillägga att detta faktist stämmer, och för er som läser detta och ite käbner mig, så javisst! Jag äger ett akvarium. Slutligen vill jag tillägga att jag är orolig över den fisk som uppför sig konstigt efter den andre fiskens död. Antar att jag hittar den död en ful dag, full av sorg.