En härlig dag!

Har haft en riktigt skön och underbar dag! Har fått umgås med kompisar och bara njuta av livet och fånga ögonblick på bild. Började dagen med att pina mig igenom lite matematik, sedan blev det astråkig temadag så vi drog iväg med D till butiken för att köpa glass istället och prata strunt. Efter en kort stund så hängde I med på den idén men stackarn blev utan glass. Efter några långa minuter drog vi tillbaka till skolan för att få ut våra moddaprov och det gick ju faktiskt riktigt bra med tanke på att jag inte läst ett endaste ord på detdär provet! Jeejee. Efter utgivningen drog I och jag hem till mig för att käka jägarsmörgås och sen stack vi ut på stan för att uträtta ärenden och fotografera liiite.
 
Så nu vet du de Hasseli om du läser dehä vill säga ;)
 
Drog iväg till I's place sedan istället för att kolla igenom lite gamla bilder på henne när hon var liten och söt. Sedan drog vi ut i naturen för att fotografera awesum bilder till det ena och det andra. Var riktigt skönt med både motion, sällskap, gemensam hobby och friskluft. Älskar dagar som är spontana!
 
Imorgon blir det sista dagen inför påsklovet, som är riktigt skön. Blir att snacka om lite debattartiklar med Eva och sedan en lugn och rolig håltimme med slött shakk, därefter blir det häng med Kåre och hans fiffiga idéer och sen hem för att ladda upp lite bilder från idag, och kanske dra ut för att få nya bilder. Får se :)
 
Tänker skriva såhär allmänt och officiellt här inför hela världen i princip, att alla skall hålla sina tummar oavsett hur dem ser ut åt lille I som har uppkörning i morgon! Och hon skall fan i mig klara det!!!! :DDDDDD Woop. Nu tror jag att det börjar bli dags för mig att gå upp till min säng och glo lite tv. Sedan skall jag sova sååå gott ! Så jag säger Sovgott alla människor som finns på denna planet! :3